Doomsday

Ground Zero = Moske???? Wtf?

Betygsätt det här inlägget
In a building damaged by debris from the Sept. 11 airliners that brought down the World Trade Center and soon to become a 13-story mosque, some see the bridging of a cultural divide and an opportunity to serve a burgeoning, peaceful religious population. Others see a painful reminder of the religious extremism that killed their loved ones.

Anything having to do with that day, that place, carries enormous meaning. Now two Islamic organizations have partnered to build something that they say will bring some good from something very bad.

Organizers say the project will create a venue for mainstream Islam and a counterbalance to radicalism. It earned a key endorsement this week from influential community leaders.

"This is a community center, a community and cultural center, which would include certainly prayer space for Muslims and we hope for non-Muslims as well, to bring about a new discourse in the relationship between the United States, New York City, and the Muslim world," said Imam Feisal Abdul Rauf of the Cordoba Initiative.
Inte ofta jag blir förbannad, men detta gjorde mig riktigt "pissed off". Förstår inte hur folk tänker. Frågan är hur många amerikanare som står bakom detta beslutet, fast iofs i ett land där pengar är allt så spelar det kanske mindre roll?

Precis vaknat efter att ha sovit i stort sett sen 21oo igår. Så mycket för mina planer på att sitta upp länge i helgen. Det var samma sak i fredags. Nåja, det är snart lite längre helg. Alltid något!

Skicka "Ground Zero = Moske???? Wtf?" till Digg Skicka "Ground Zero = Moske???? Wtf?" till del.icio.us Skicka "Ground Zero = Moske???? Wtf?" till StumbleUpon Skicka "Ground Zero = Moske???? Wtf?" till Google

Kategorier
Okategoriserat

Kommentarer

 1. LaDecimas avatar
  Vem bryr sig om amerikaner? Degenererat skräpland, de kan göra vad de vill. 9/11 är inget jag sörjer alls. De fick känna på hur det är att bli bombade för en gång skull, så som de kände i 9/11 kände Europa dagligen när de bombade oss.
 2. MalloryKnoxs avatar
  Håller med LaDecima faktiskt. Tacka fan för att man avskyr Islam o allt som kretsar runt det men USA had it coming. som La Decima skrev "De fick känna på hur det är att bli bombade för en gång skull, så som de kände i 9/11 kände Europa dagligen när de bombade oss"
 3. Doomsdays avatar
  Det är inte det jag syftar på. Jag har inget till övers mot amerikanarna. Dock är det jag blev irriterad/förbannad över det faktum att muslimerna ännu en gång fått igenom sitt skit och till råga på allt på det stället där det största "terrordådet" någonsin skett (utöver ww2 bombningarna då dvs)
 4. MalloryKnoxs avatar
  Doomsday.. aah I get your point :D Håller med dig på den fronten.. ^^
 5. Hejonns avatar
  Har vi tur så kanske det amerikanska folket säger ifrån. Vore inte helt fel för alla wannabe amerikaner att se att till och med USA är emot islamiseringen.
 6. Lechs avatar
  Islamiseringen av västvärlden sker i rasande fart
 7. Snarfs avatar
  Islamiseringen är en produkt av judefieringen. Kan man inte se det så är man blind.
 8. Lechs avatar
  Citat Ursprungligen postat av Snarf
  Islamiseringen är en produkt av judefieringen. Kan man inte se det så är man blind.
  Visst men nu handlade det om en moské. Kunde du inte se det är du blind.
 9. Tors Vredes avatar
  Så underbart! Jag ska nu citera som jag tror de gick till när de kom på denna "fantastiska" idé.

  "Jag vet, det var nog muslimer som dödade väldigt många i world trade center. Så för att vi inte ska låta det glömmas att de var de snälla muslimerna som kommer i fred (tydligen?) så bygger vi en jätte moské. DET ÄR JU DET BÄSTA SOM FINNS! Vi hyllar de som dödade massor av våra landsmän".
  Förrädare är va de som styr är!
 10. VonDarwins avatar
  Man slutar aldrig att förvånas.
 11. Bertils avatar
  Från vita huset sprider den amerikanska ledningen sitt och AIPAC:s hat över världen och har så gjort i många decennier. Den för stöd från den stora kristna del av landet som kallas "den kristna högern" och i övrigt har det amerikanska folket sjunkit så långt ner i skiten att de är totalt ignoranta och inte förtjänar någonting annat än rehabilitering på närmsta militärbas samt en kurs i näringslära och allmänna kunskaper om världen omkring dem.

  Att det ska byggas en moské i New York är amerikanernas, och världens, minsta problem. Att de byggde ett stort örlogsfartyg av bitar från WTC är ett betydligt större problem då det visar att de kommer att fortsätta använda attacken (om det nu var det) som ursäkt för att döda och arrestera massor av människor världen över som motarbetar amerikanernas och israelernas illdåd.
 12. Lechs avatar
  Jag håller definitivt inte med om att islamiseringen av västerlandet är amerikanernas och världens minsta problem. Quite the contrary.
 13. Bertils avatar
  Citat Ursprungligen postat av Lech
  Jag håller definitivt inte med om att islamiseringen av västerlandet är amerikanernas och världens minsta problem. Quite the contrary.
  Att du är en rabiat muslimhatare har du redan gjort klart. Men är det verkligen muslimerna som i snart 100 år hindrat nationalister från att få någon verklig makt i Sverige och andra länder? Är det muslimerna som krossat varje försök till nationell kamp, från tredje riket och Mussolinis Italien till nationella partier över hela världen? Är det muslimerna som sitter på medierna som påverkar massan? Är det muslimerna som driver igenom lagar för att begränsa människors frihet, såsom FRA-lagen i Sverige och PATRIOT-akten i USA?
  Är det muslimerna som ligger bakom den växande ignoransen bland västvärldens människor? Är det muslimerna som underkänner elever med "fel" åsikter och skickar dem till Auschwitz för att skämmas för något de aldrig gjort?

  Jag anser att det mesta som kan kallas religion är galenskap, däribland islam. Men att det skulle vara det största hotet i en redan rutten värld som styrts med järnhand av kapitalister, kommunister och judar sedan en mycket lång tid tillbaka, är struntprat. Sverige var ett skitland innan muslimerna kom hit och världen var en hemsk plats innan muslimska araber började flytta till Europa och Amerika.
 14. Adoremuss avatar
  Amerikanerna får sannerligen vad de förtjänar. En bekant i Usa skickade följande artikel:

  http://www.nypost.com/p/news/nationa...WS0lXuAnQau5uL

  "The opening date shall live in infamy: Sept. 11, 2011. The 10th anniversary of the day a hole was punched in the city's heart. "